Більше резюме і контактна інформація кандидатів

будуть доступні тільки після реєстрації компанії

Зареєструватися
Зареєструватисяuser-pluse

Фото

Юрій

Рм, бізнес-тренер

Зареєструйтесь або увійдіть, щоб відкрити контакти пошукача

Навички та досягнення:

Резюме
На здобуття вакансії коуча/регіонального менеджера
Робота за сумісництвом
Завіднюк Юрій Вікторович
Дата народження: 07.05.1976р.
Місце проживання: м. Тернопіль
Тел. (066) 811 94 34 e-mail: gurza7788@gmail.com
Шановні роботодавці!
Для того, щоб Ви могли зробити висновок, чи моя кандидатура Вам підходить, розповім коротко про себе. У фармацевтичному бізнесі на постійній основі працював з 2005 року (2005 – 2010 р. компанія Актавіс: медичний представник, коуч, регіональний менеджер; із 2010 по 08.2016 Корпорація Юрія-Фарм: 2010 2012 – відділ аудиту, 2012 – 2014 Регіональний менеджер, 2014 – 2016 — Територіальний маркетолог). Практично завжди, приходячи на нову посаду, приходилось формувати ефективну команду, яка була здатна виконувати цільові установки. Враховуючи хороші комунікативні навики, аналітичний підхід та знання території, це не представляло великих труднощів. Вважаю себе більше людиною результату, ніж процесу, тому всі зусилля спрямовую на досягнення поставлених цілей. Основним інструментом для реалізації мети вважаю наявність мотивованого та правильно навченого персоналу, до співробітників ставлюся з повагою, проте вимогливо. Не терплю обману, якщо виявляв такі підтверджені факти в своїх підлеглих – відразу звільняв. Ринок Західної України знаю, Тернопіль – дуже добре. Багато років працював з кількома областями (від 3 до 8), тому вмію правильно планувати свою діяльність, мобільний, звик до відряджень. Є власний автомобіль, досвід водіння – більше 20 років.
В даний час працюю асистентом кафедри медичної реабілітації Тернопільського медичного університету. Чому шукаю роботу по сумісництву? Відповідь проста: не хочу втратити кваліфікацію у фармацевтичній галузі, не влаштовує дохід, який отримую на даній посаді, люблю працювати з людьми.
Що можу запропонувати роботодавцю? Відповідальне ставлення до роботи, цілеспрямованість, організаційні здібності, високий рівень працездатності, індивідуальний підхід до роботи із кожним клієнтом, амбіційність, здатність до роботи в команді, креативність, високі комунікативні навики, аналітичні здібності, здатність працювати на результат, схильність до командної роботи поєднана із розумним індивідуалізмом.
Що очікую від роботодавця? Достойну оплату праці, чіткі та зрозумілі цільові установки та інструменти їх досягнення, позитивну атмосферу в команді.
Спеціалізовані зовнішні тренінги (підтверджені відповідними сертифікатами):
1. «Інструменти навчання та розвитку медичних представників» («Бізнес Тренінг Україна»)
2. «Управління персоналом» («Бізнес Тренінг Україна»)
3. «Продажі, орієнтовані на клієнта» («PBDs»)
4. «Управління часом та територією. Основи сегментації клієнтів» («PBDs»)
5. «Навики ефективної презентації» («PBDs»)
6. «Ефективна робота з важким клієнтом» («PBDs»)
7. «Продажі, орієнтовані на клієнта» («PBDs»)
8. «Регіональне бізнес-планування» («PBDs»)
9. «Шлях корпоративного тренера» («Міжнародна агенція по розвитку бізнесу»)
10. «Управління та лідерство» (тренер Скуратовська Тамара)
Крім цього, пройшов велику кількість внутрішньо-корпоративних тренінгів за різними тематиками (як продуктових, так і спеціалізованих по управлінню, мотивації, плануванню, аналізу ринку та ін.).
Крім того, маю CRM систему власної розробки, котра дозволяє проводити інформаційні електронні розсилки із можливістю зворотнього зв»язку та гарантованим виключенням попадання листів у спам; є база лікарів та аптек для даної системи.
Одружений, виховуємо з дружиною двох синів. У вільний час люблю працювати в саду, проводити час із сім»єю, подорожувати. Хоббі: плавання, рукопашний бій.
Якщо моя кандидатура Вас зацікавила – телефонуйте, обговоримо умови.

Схожі резюме

Фармацевт - Валентина 50 років

Менеджер - ram naresh - 61 рік

Организация и управление - Эмилия Магомедовна 35 років

Менеджерипо роботі з ключовими клієнтами - Володимир 54 роки

Регіональний менеджер - Ольга Ігорівна 47 років