Больше резюме и контактная информация кандидатов

будут доступны только после регистрации компании

Зарегистрироваться
Зарегистрироватьсяuser-pluse

Фото

Алена

Фармацевтический представитель

от 5 000 грн

Зарегистрируйтесь или войдите , чтобы открыть контакты соискателя

Навыки и достижения:

Постолатій Альона Сергіївна
м. Суми тел. 066 077 53 70
e-mail postolatiialena@ukr.net

Мета : Заміщення вакантної посади «Медичний представник».

Особисті дані : Українка, 1990 року народження, заміжня.

Освіта: 2007- 2012 рр .- Сумський державний університет. Диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища».
2012-2015 рр.- Коледж Національного фармацевтичного університету. Диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Фармація».

Досвід роботи : 2014р. – по сьогодні – фармацевт ТОВ Домінант –Фарма м. Суми. Робота з медичними препаратами, консультація клієнтів стосовно способу прийому, дозування, наявності можливих побічних ефектів, підбір препаратів – аналогів. Контроль і корекція рецептів лікаря, у разі не відповідності дозування, не сумісності препаратів у рецепті. Здійснення процесу прийому нового товару, контроль відповідності серії, терміну придатності у відповідності із супровідною документацією. Ведення журналів обліку термінів придатності та іншої документації, за допомогою якої здійснюється внутрішній облік і контроль руху препаратів. Проведення інвентаризації препаратів. Підтримання чистоти і порядку в робочому приміщенні.
2013-2014рр.- фармацевт ВАТ «Мед-сервис» м. Суми.
2012-2013рр.- адміністратор торгового залу ВАТ «Мед-сервіс» м. Суми. Робота з косметичними засобами, дієтичними добавками, вітамінами, консультація клієнтів. Здійснення процесу прийому нового товару, контроль відповідності серії, терміну придатності у відповідності із супровідною документацією. Ведення журналів обліку термінів придатності. Проведення інвентаризації препаратів. Підтримання чистоти і порядку в робочому приміщенні.

Мови: українська- вільно
російська – вільно
англійська – базова.

Особисті якості: Активність, цілеспрямованість, бажання розвиватись, навчатись.

Похожие резюме

Фармацевт - Валентина 50 лет

Менеджер - ram naresh - 61 год

Организация и управление - Эмилия Магомедовна 35 лет

Менеджерипо роботі з ключовими клієнтами - Володимир 54 года

Регіональний менеджер - Ольга Ігорівна 46 лет