Больше резюме и контактная информация кандидатов

будут доступны только после регистрации компании

Зарегистрироваться
Зарегистрироватьсяuser-pluse

Фото

Олег

Медичний представник

Зарегистрируйтесь или войдите , чтобы открыть контакты соискателя

Навыки и достижения:

Олег
моб. тел .8-063-455-81-15
Е-mail: wersus81@yandex.ru

Мета написання резюме: медичний представник, Львів
Зайнятість: неповна (за сумісництво лікар дитячий хірург)
Дата народження: 10.06.1981р.
Сімейний стан: Одружений

Освіта:
— 2004 році закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педіатрія» та здобув кваліфікацію лікаря.
— 2004-2006 році інтернатура на посаді дитячого хірурга-інтерна у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні та міській дитячій клінічній лікарні м. Львова, отримання сертифіката дитячого хірурга.
— 2006 році закінчив Львівський національний університет ім. І.Франка юридичний факультет, та здобув додаткову вищу освіту за кваліфікацією «Юрист»

Досвід роботи:
— З 2007 по 2009 – працював лікарем дитячим хірургом в Городоцькій центральній районній лікарні.
— З 2008-2009 рік працював медичним представником компанія «Дарниця» протимікробні препарати.
— З 2009 року працюю дитячим хірургом в міській клінічній поліклініці м. Львова
— За сумісництвом з березня 2010 по 2011р. дитячий хірург в в 2-й міській клінічній поліклініці м. Львова (вул. Симоненка)

Підвищення кваліфікації:
— З 01.02.2007 по 01.05.07 пройшов стажування на робочому місці Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАДИТ» в клінічних хірургічних відділах та отримав сертифікат.
— 2008 рік – Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького факультет післядипломної освіти цикл дитяча хірургія тематичне удосконалення 1 місяць.
— З 17.11.2008 по 28.11.2008 рік – проходження стажування в центрі термічної травми та пластичної хірургії 8-ої МКЛ м. Львова на тему: «Лікування опіків та відморожень».
— 2011 рік пройшов стажування за спеціальністю дитяча хірургія в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького факультет післядипломної освіти (1 місяць)
— 2011 рік пройшов курси тематичного удосконалення в в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького факультет післядипломної освіти на тему: «Актуальні питання діагностики та лікування вроджених вад серцево-судинної системи у дітей»
— 2012 рік — Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького факультет післядипломної освіти пройшов курси передатестаційний цикл (ПАЦ) та отримав сертифікат лікаря дитячого хірурга.
— 2012 рік — Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького факультет післядипломної освіти отримав 2 категорію за напрямом дитяча хірургія.
— 2014 рік пройшов курси тематичного удосконалення в в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького факультет післядипломної освіти.
— 2015 рік Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького факультет післядипломної освіти отримав 1 категорію за напрямом дитяча хірургія.

Додаткові відомості:
— Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – середній рівень
— Володіння ПК – рівень вище середнього (MS Office — MS Word, Access, Exel, Power Point, Internet, Skype.)
— Власний автомобіль, досвід володіння 12 років, права категорії «В», можливість використання авто в робочих цілях
— Пунктуальний, відповідальний, комунікабельний, наполегливий, організаторські здібності.

Похожие резюме

Фармацевт - Валентина 50 лет

Менеджер - ram naresh - 61 год

Организация и управление - Эмилия Магомедовна 35 лет

Менеджерипо роботі з ключовими клієнтами - Володимир 54 года

Регіональний менеджер - Ольга Ігорівна 46 лет