Больше резюме и контактная информация кандидатов

будут доступны только после регистрации компании

Зарегистрироваться
Зарегистрироватьсяuser-pluse

Фото

Александр

Менеджер

Зарегистрируйтесь или войдите , чтобы открыть контакты соискателя

Навыки и достижения:

Резюме

телефон моб: +30951822183
salmanova.77@mail.ru
Досвід роботи: 15 років

З 2004р за (сумісництвом) по теперішній час працюю в компанії ТОВ «Валеант Фармасьютікалз» займаю керуючу посаду Регіональний менеджер з реклами та просування в східному регіоні.
Функціональні обов’язки:
• участь у створенні маркетингової стратегії компанії
• розробка і виконання маркетингових бюджетів
• SWOT- аналіз, аналіз діяльності конкурентів
• Управління рекламою
• Управління колективом із 10 осіб
• Проведення співбесід, підбір персоналу та його навчання

Професійні навички: уміння вести переговори із зарубіжними партнерами по ввезенню лікарських засобів на територію України і просування товару на фармацевтичному ринку Україні, здійснював митне оформлення лікарських засобів при ввезенні на митну територію України; маю великий досвід роботи, пов»язаний з отриманням сертифікатів в Міністерстві охорони здоров»я України на відповідності імпортних мед. препаратів; укладення контрактів з дистриб»юторськими компаніями
Освіта:
Вересень 1991 р. — березень 1995 р. Лисичанське медичне училище, форма навчання -денна спеціальність «Лікувальна справа», кваліфікація — фельдшер.
Вересень 1996 г.- червень 2002 р. Луганський державний медичний університет, форма навчання — денна, спеціальність «Лікувальна справа», кваліфікація — лікар.
У 2004 р. присвоєно звання «лікаря — фахівця» за фахом акушерство і гінекологія. У 2014 р. присвоєно перша кваліфікаційна категорія за фахом акушерство і гінекологія.

Особові якості :
Гнучкість, стратегічне мислення, рішучість, відповідальність, здатність приймати самостійні рішення, комунікабельність, оптимізм, винахідливість, врівноваженість, лідерство, вміння аналізувати, приймати рішення і відповідати за них, вміння працювати з людьми, творче мислення, знання математики, розуміння структури управління і особливостей свого підприємства, вміння управляти часом та правильно витрачати його. Концентрація на кінцевій результат. Розвиток сильних сторін не тільки усебе, але і у всіх членів колективу. Вміння визначати пріоритети. Уміння приймати правильні рішення, накопичення досвіду керівника- вміння генерувати нові ідеї, здатність швидко перебудовувати стиль роботи, психологічна стійкість

Дополнительная информация:
Фахівець ПК (Windows, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acess, Internet, Adobe Photoshop, 1С ). Досконально володію державною українською мовою, російською мовою. Досвід управління людьми і стратегічного планування. Вміння прогнозувати і приймати незвичайні управлінські рішення.

21.02.2017

Похожие резюме

Фармацевт - Валентина 50 лет

Менеджер - ram naresh - 61 год

Организация и управление - Эмилия Магомедовна 35 лет

Менеджерипо роботі з ключовими клієнтами - Володимир 54 года

Регіональний менеджер - Ольга Ігорівна 47 лет